SØK HER

Meny

OM ADAM OG EVA

I over 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje.
Våre styrker er evnen til å være i endring og kreativt utfordre oss selv.

 

 

Adam og Eva åpnet dørene til sin første frisørsalong i 1973 i Nafhuset i Oslo, spilte gründer Øistein Bjørndal rockemusikk på høyttaleren og klipte kvinner og herrer side om side. Han brøt normer og var med på å modernisere og  profesjonalisere frisørbransjen.

 

Med inspirasjon i de revolusjonerende klippeteknikkene til Vidal Sassoon og Trevor Sorbie ga Adam og Eva sine kunder nye og tekniske kvalitetsklipper som var tilpasset den moderne kvinnens liv. Kvinner ønsket ikke lengre å bruke mange timer på frisyren, og Adam og Eva var stedet som du fikk de nyeste trendklippene.

I dag består Adam og Eva av 30 salonger, som inkluderer Spaghetti og KUTT. Vi har salonger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Fredrikstad. Alle salongene er tilpasset lokalmiljøet, og har sin unike stil og stemning. Felles for alle salongene er fokuset på høy faglig kvalitet og utdanning av frisørene.

Vi er heldige som har vår lange historie, noe som forplikter oss til å ivareta den. Å være innovative på 1970-tallet, betyr noe annet i dag. Det gjelder å ha fingeren på pulsen – i sin tid.
Vi har derfor i løpet av de siste årene lagt mye arbeid ned i å fornye våre salonger, samt å finspisse opplevelsen kunder får når de besøker oss.

Vårt fokus er en taktil og sensorisk opplevelse, med luksus i alle ledd. Vi har til og med en egen Adam og Eva duft som går igjen i alle salongene våre. Luksus handler om kvalitet, og vi har alltid holdt oss tro mot dette prinsippet.

Adam og Eva er  mye mer enn bare en frisørsalong. For mange har vi vært et fristed og et symbol på individualitet – både for våre kunder og våre dedikerte medarbeidere. Vår visjon har alltid vært tydelig: Vi hyller mangfold, og hos oss er alle velkomne.

Se alle våre salonger  

ADAM OG EVA AKADEMIET

Vi er Norges eldste private frisørskole og har siden starten i 1986 blitt anerkjent for vår faglige styrke. Akademiet tilbyr også kurs, videreutvikling og booking av hår-og makeupartister.

 

Vår sterke fokus på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører har gjort Adam og Eva Akademiet til landets mest prisvinnende frisørakademi. Akademiet har ved to anledninger blitt kåret til Europas og verdens ledene akademi innenfor frisørfaget. Siden oppstart av Adam og Eva salongene i 1973 har vi blitt nasjonalt og internasjonalt anerkjent for vår banebrytende posisjon i faget og motebildet.

Mange av landets beste frisører kommer fra Adam og Eva Akademiet. Vår sterke posisjon og faglige kompetanse gir studentene våre en styrke og kreativitet som gir de beste forutsetninger for de riktige karrierevalgene. Salongeiere i hele Norge rekrutterer studenter fra vårt akademi da de vet at våre studenter kan faget og har fått den grundigste og mest oppdaterte frisørutdanningen i landet hos oss.

Vi er utfordreren som sprenger grenser. Vi utfordrer ikke bare internt, men vi utfordrer også våre studenter til å våge å se seg selv på nye måter. Tørre å gå utover komfortsonen.

For andre henvendelser og pressekontakt ta kontakt med vår administrasjon (vi tar ikke imot avbestillinger på denne e-posten).

Adam og Eva Gruppen, Schweigaards gate 14, 2. etg. 0185 Oslo

Telefon nummer til administrasjon 22 05 66 40

Mail: info@adamogeva.no

ADAM OG EVA GRUPPEN

Kontakt oss:
info@adamogeva.no

Daglig leder:
Kristin Sandum Berre

Økonomiansvarlig:
Pauline Gjerløw Martinsen / pauline.martinsen@adamogeva.no

Markedsansvarlig:
Sigrid Hesla Breie / sigrid@adamogeva.no

Drift- og produktansvarlig:
Hege Hammersmark Nordhagen /
hege.hammersmark.nordhagen@adamogeva.no

It/avtaler:
Kirsten Nebdal / kirsten.nebdal@adamogeva.no

HR-ansvarlig:
Silje Gulliksen / silje.gulliksen@adamogeva.no

Coach:
Kjell Johansen / kjell.johansen@adamogeva.no

 

ADAM OG EVA SKOLE OG AKADEMI

Kontakt oss:
skolen@adamogeva.no

Leder skole og opplæringskontor:
Silje Gulliksen / silje.gulliksen@adamogeva.no

Marked – og fagansvarlig:
Fay Skogstad / fay.skogstad@adamogeva.no

Inntak – og undervisningsansvarlig:
Nina Bjerknes / nina.bjerknes@adamogeva.no